Cezario salotos
AUTORIUS:
Kotryna
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 gūželė salotos (Iceberg)
2 galvos svogūnai (mėlynieji)
1 galva pomidorai
2 saujos alyvuogių
4 valgomieji šaukštai sūris (kietasis)
4 vienetai vištienos filė
Padažui:
360 mililitrų majonezas
50 mililitrų vanduo
2 arbatiniai šaukšteliai padažas (Volčesterio)
1 arbatinis šaukštelis acto (baltojo vyno)
4 skiltelės česnakas
2 valgomieji šaukštai sūris (kietasis)
1 pakelis ančiuvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Visus padažui skirtus ingredientus sumaišome ir blenderio pagalba sutriname iki vienalytės masės. Iškepame vištienos file. Į lėkštę suplėšome salotas, pilame paruoštą padažą uždedame žiedais supjaustytus svogūnus, pomidorų gabaliukus, alyvuoges, pabarstome kietuoju sūriu. Ant salotų uždedame keptą vištienos file. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Cezario salotos

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:

Visus padažui skirtus ingredientus sumaišome ir blenderio pagalba sutriname iki vienalytės masės. Iškepame vištienos file. Į lėkštę suplėšome salotas, pilame paruoštą padažą uždedame žiedais supjaustytus svogūnus, pomidorų gabaliukus, alyvuoges, pabarstome kietuoju sūriu. Ant salotų uždedame keptą vištienos file. Skanaus!

Receptą atsiuntė Kotryna
Reklama:

Komentarai (2)


  • Agne 2015-04-01 02:25

    Yra tam tikra ir labai skani, traski Romanine salota, kuri naudoja cezario salotoms. Pagal tikraji italiska recepta. Nerealiai skanios su butent situo padazu salotos. Acii


Daugiau receptų