Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Česnakinis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Padažas virtoms bulvėms
- Česnako padažas
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Voveraičių padažas
- Baltas grietinėlės padažas
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Pomidorų padažas
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Vanilinis padažas
- Pomidorų čatni
- Citrinų sirupas
- Grietinės padažas
- Česnakinis padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
- Grybų padažas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
Česnakinis padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...