Česnakiniai šonkauliukai
AUTORIUS:
Svetlana
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai šonkaulių ((juosta))
2 galvos česnakas
0.5 pakelio prieskoniai (SANTA MARIA mėsai)
0.5 arbatinio šaukštelio druska
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
2.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
3.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
4.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
5.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
6.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Česnakiniai šonkauliukai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.

  2. Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.

  3. Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.

  4. Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.

  5. Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.

  6. Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.

Receptą atsiuntė Svetlana
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų