Išplakame kiaušinius su cukrumi ir druska.
Įmaišome jogurtą (natūralų), sugrūstą česnaką, mieles, kukurūzų ir kvietinius miltus.
Gausis gana tiršta tešla.
Iš šios tešlos kepsime blynelius keptuvėje.
Įkaitiname apie 0,5 stiklinės aliejaus ir dedame tešlos į keptuvę. Vienas blynelis bus vienas didelis šaukštas tešlos.
Apkepame abi blyno puses po 1-2 minutes.
Česnakiniai blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kukurūzai (miltai) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
300 mililitrų | jogurtas |
4 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | kiaušiniai |
250 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Purūs blynai
- Beliašas
- Blynai
- Blynai „Širdelės“
- Blynai
- Japoniški blynai
- Lietiniai su lašiša
- Blynai
- Blyneliai
- Mielinės tešlos blynai
- Plikyti blynai
- Mieliniai blynai
- Blynai be aliejaus
- Pusryčiai su meile
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Mieliniai užgavėnių blynai
- Alaus blynai su medumi ir šonine
- Blynai su bananais
- Kefyriniai sklinžiai
- Purūs blyneliai su mėlynėmis
Česnakiniai blyneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai, miltai,
100 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Jogurtas,
300 mililitrų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Mielės, sausos,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir druska.
Įmaišome jogurtą (natūralų), sugrūstą česnaką, mieles, kukurūzų ir kvietinius miltus.
Gausis gana tiršta tešla.
Iš šios tešlos kepsime blynelius keptuvėje.
Įkaitiname apie 0,5 stiklinės aliejaus ir dedame tešlos į keptuvę. Vienas blynelis bus vienas didelis šaukštas tešlos.
Apkepame abi blyno puses po 1-2 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...