Tai pats skaniausia ir paprasčiausias krevečių paruošimo būdas mėgstantiems aštresnio maisto ;)
Česnakus susmulkiname blenderio pagalba ir pakepiname ant įkaitinto alyvuogių aliejaus, suberiame ŠALDYTAS (su glazūra) krevetes, sumažiname ugnį ir uždengią dangčiu patroškiname 2 minutes. Tuomet suberiame druską ir čili pipirus - troškiname dar pora minučių, kol krevetes visiškai atitirps ir susidarys sultinys :)
Paruoštas krevetes (kartu su sultiniu) padaliname į dvi dalis ir tiekiame su balta duonele. Skanaus :)
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | krevetės be kevalo (šaldytos Tigrinių krevečių uodegėlės) |
1 vienetas | česnakas |
2 gramai | aitriosios paprikos |
1 gramas | druska |
20 gramų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | duona (Ciabatta; Pranc. batonas, paprastas batonas ar bet kuri kita balta duona) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Keptas upėtakis
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Greiti lašišos kepsneliai
- Lynas, keptas ant grotelių
- Keptas ungurys
- Folijoje keptas karpis
- Midijos su špinatais
- Kepta stinta su krapais
- Spageti su alyvuogėmis
- Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Lašišos užkandėlė
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Žuvytės tešloje
- Karpis, keptas orkaitėje
- Silkė su morkomis
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krevetės be kevalo, šaldytos Tigrinių krevečių uodegėlės,
400 gramų -
Česnakas,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
2 gramai -
Druska,
1 gramas -
Alyvuogių aliejus,
20 gramų - Duona, Ciabatta; Pranc. batonas, paprastas batonas ar bet kuri kita balta duona
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tai pats skaniausia ir paprasčiausias krevečių paruošimo būdas mėgstantiems aštresnio maisto ;)
Česnakus susmulkiname blenderio pagalba ir pakepiname ant įkaitinto alyvuogių aliejaus, suberiame ŠALDYTAS (su glazūra) krevetes, sumažiname ugnį ir uždengią dangčiu patroškiname 2 minutes. Tuomet suberiame druską ir čili pipirus - troškiname dar pora minučių, kol krevetes visiškai atitirps ir susidarys sultinys :)
Paruoštas krevetes (kartu su sultiniu) padaliname į dvi dalis ir tiekiame su balta duonele. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Zivile
2016-07-27 08:03
Superinis, lengvas, bet sotus receptas! Labiausiai patiko, kad greitai paruosiamas, be majonezo, ir labai skanus. As dar spaudziau siek tiek citrinos jau isdejus i lekstes.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...