Česnakinė duona
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kvietiniai miltai
0.5 stiklinės margarinas
50 gramų mielės
1 stiklinė pienas
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek druska
0.5 kilogramo varškė
šiek tiek česnakas (laiškai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.

Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.

Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.

Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.

Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Česnakinė duona

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.

Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.

Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.

Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.

Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų