Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.
Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.
Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Česnakinė duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | margarinas |
50 gramų | mielės |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
0.5 kilogramo | varškė |
šiek tiek | česnakas (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziška duona
- Mielinės tešlos vyniotinis
- Saldi bananų duona
- Duonelė su graikiniais riešutais
- Prancūziška duona Brioche
- Bulka "Pynutė"
- Obuolių duona
- Ruginė duona
- naminė duonelė
- Totorių duona
- Bulvių duona
- Aguoninis pyragas
- Įdarytas batonas prie sriubos
- Duona su svogūnais
- Grūdėtoji duona
- Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
- Duona su žalumynais
- Šventinė spalvota mielinė pynė
- Grikių duona
- Česnakinė duona su petražolėmis
Česnakinė duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Margarinas,
0.5 stiklinės -
Mielės,
50 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Varškė,
0.5 kilogramo - Česnakas, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.
Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.
Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...