Lankantis Čekijoje teko paragauti, o paskui ir paprašyti recepto. Labai paprasta, bet labai skanu ir sveika, kaip profilaktinis patiekalas prieš peršalimo ligas.
Užmaišome tešlą (pieną pašildome, dedame mieles, beriame miltus, pilame aliejų, grietinę). Gerai išminkome ir palaikome šaldytuve 3 val. Formuojame bandeles, panašias į varškėčius, kepame ant silpnos ugnies. Pasigaminame padažą langošams: susmulkiname česnaką, suminkome su druska ir užpilame virintu, gerai atšaldytu vandeniu. Langošus dažome į padažiuką.
Skanaus ir sveikatos Jums.

Čekiški langošai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo (virintas, atšaldytas) |
5 stiklinės | kvietiniai miltai (karališki) |
1 stiklinė | pienas |
25 gramai | mielės |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
100 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinės tešlos blynai
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Mieliniai sklindžiai
-
Purūs blynai
-
Blynai be aliejaus
-
Blynai su bananais
-
Pusryčiai su meile
-
Česnakiniai blyneliai
-
Kukurūzų miltų blynai
-
Lietiniai su lašiša
-
Plikyti blynai
-
Mielinė širdelė
-
Blyneliai
-
Purūs blynai
-
Čekiški langošai
-
Mieliniai blyneliai
-
Kefyriniai sklinžiai
-
Blynai
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Mieliniai blynai
Čekiški langošai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo, virintas, atšaldytas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai, karališki,
5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Mielės,
25 gramai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lankantis Čekijoje teko paragauti, o paskui ir paprašyti recepto. Labai paprasta, bet labai skanu ir sveika, kaip profilaktinis patiekalas prieš peršalimo ligas.
Užmaišome tešlą (pieną pašildome, dedame mieles, beriame miltus, pilame aliejų, grietinę). Gerai išminkome ir palaikome šaldytuve 3 val. Formuojame bandeles, panašias į varškėčius, kepame ant silpnos ugnies. Pasigaminame padažą langošams: susmulkiname česnaką, suminkome su druska ir užpilame virintu, gerai atšaldytu vandeniu. Langošus dažome į padažiuką.
Skanaus ir sveikatos Jums.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Fiuuu
2016-06-20 13:07
Koks cia padazas cesnakas su vandeniu veee
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...