Čalopas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | agurkų |
2 litrai | vanduo (virintas, šaltas) |
šiek tiek | krapai |
4 vienetai | ridikai |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
1 litras | rūgpienis |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Raugintas pienas praskiedžiamas vandeniu, pasūdomas, įberiama pipirų. Agurkai, ridikėliai, svogūnų laiškai, krapai ir petražolės smulkiai supjaustomi ir sumaišomi su pienu. Prieš paduodant, sriuba palaikoma šaldytuve arba įmetama į ją ledo gabaliukų. Tai yra tradicinė uzbekiška sriuba.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananų sulčių sriuba
- Aguonpienis su kūčiukais
- Šalta mėlynių sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
- Margaritos šaltibarščiai
- Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
- Vyšnių sriuba
- Šaltibarščiai
- Šalta bulvių sriuba
- Šalta obuolių sriuba
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Šaltibarščiai
- Šalta ispaniška sriuba
- Saldi obuolių sriuba
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Lietuviški šaltibarščiai
- Braškynė
Čalopas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
2 vienetai -
Vanduo, virintas, šaltas,
2 litrai - Krapai
-
Ridikai,
4 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų -
Rūgpienis,
1 litras - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintas pienas praskiedžiamas vandeniu, pasūdomas, įberiama pipirų. Agurkai, ridikėliai, svogūnų laiškai, krapai ir petražolės smulkiai supjaustomi ir sumaišomi su pienu. Prieš paduodant, sriuba palaikoma šaldytuve arba įmetama į ją ledo gabaliukų. Tai yra tradicinė uzbekiška sriuba.
Reklama:
Komentarai (5)
-
milisenta
2010-09-07 12:33
nebandzius negaliu pasakyt ar skanu ar ne :pasiduodu: bet kazkaip nzn. nesinori man gamint :stop: gal ir skanu bet vstiek :pasiduodu: rugpienis ir ridikai :-@ :-o %-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...