Sutrupinti šokoladinį pyragą.
Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir išmaišyti (kad nebūtų per daug).
Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo popieriumi.
Palaikyti apie valandą šaltai, kad sutvirtėtų.
Išlydyti šokoladą.

Cake pops‘ai
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų | šokoladinio pyrago |
2 valgomieji šaukštai | šokoladinio sviestinio kremo |
250 gramų | šokoladas |
1 žiupsnelis | cukriniai pabarstukai |
12 vienetų | iešmeliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Rutuliukus užmauti ant pagaliukų.
Pakartoti su visais pagaliukais.
Palikti kelioms minutėms.
Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga.
Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai.
Skanaus!
Pakartoti su visais pagaliukais.
Palikti kelioms minutėms.
Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga.
Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrinos drebučiai
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Grietinės želė su bananais
-
Vaisinis desertas
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Čigonų plokštainis
-
Sezaminis gardėsis
-
Mėlynių ledai
-
Kalėdiniai grybukai
-
Ledai su migdolais
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Avietinė pasaka
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Želė su vaisiais
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Grietinėlės ledai
-
Plakta grietinėlė su uogomis
Cake pops‘ai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Šokoladinis pyragas,
300 gramų -
Šokoladinis sviestinis kremas,
2 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
250 gramų -
Cukriniai pabarstukai,
1 žiupsnelis -
Iešmeliai,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrupinti šokoladinį pyragą.
Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir išmaišyti (kad nebūtų per daug).
Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo popieriumi.
Palaikyti apie valandą šaltai, kad sutvirtėtų.
Išlydyti šokoladą.Rutuliukus užmauti ant pagaliukų.
Pakartoti su visais pagaliukais.
Palikti kelioms minutėms.
Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga.
Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...