Čachochbilis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas anties (ar kitas laukinis paukštis)
80 gramų sviestas
400 gramų svogūnai
80 gramų pomidorų padažas
0.5 stiklinės vynas (baltas)
šiek tiek citrinų sultys
0.5 valgomojo šaukšto pelerūnas (kietis) (smulkintas)
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
0.5 valgomojo šaukšto kalendra (smulkinta)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruošta paukštiena supjaustoma porcijomis (su kaulais), pasūdoma ir, pridėjus sviesto, svogūnų ir pomidorų padažo, ištroškinama. Įpilama vyno, citrinos sulčių, įdedama prieskonių. Ištroškinta paukštiena į paduodama su balta duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Čachochbilis

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Paruošta paukštiena supjaustoma porcijomis (su kaulais), pasūdoma ir, pridėjus sviesto, svogūnų ir pomidorų padažo, ištroškinama. Įpilama vyno, citrinos sulčių, įdedama prieskonių. Ištroškinta paukštiena į paduodama su balta duona.

Reklama:

Komentarai (5)


  • (anonimas) 2011-11-26 13:09

    Ingredientų nevalgyti , labai nuodingi.Reikia rašyti SUDĖTIS.


Daugiau receptų