2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.
Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
INGREDIENTAI:
10 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
200 gramų | burokėliai |
50 gramų | kopūstai |
50 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Voveraičių sriuba
- Žirnių sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Aguonpienis
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Ukrainietiški barščiai
- Avienos sriuba su ropėmis
- Paprikų sriuba
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Trinta cukinijų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
- Sojų sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Špinatų sriuba
- Žirnienė su grybais
- Kopūstienė su grybais
Burokėlių sriuba su grybais ir pomidorais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai,
200 gramų -
Kopūstai,
50 gramų -
Bulvės,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 valandas mirkyti grybai tame pačiame vandenyje, verdami 1,5 val., pridėjus smulkiai supjaustyto pomidoro ir pomidorų padažo, acto, pipirų,
lauro lapelio, supjaustytų burokėlių, kopūstų. Kai daržovės pusiau suminkštėja, sudedamos stambiai supjaustytos bulvės, pasūdoma. Tiekiant įdedama grietinės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Marius
2009-04-04 22:26
Gera sriuba!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...