Burokėlių sriuba pradedantiems
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų burokėliai (konservai, sriuba)
3 vienetai bulvių
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šią sriubą gali išsivirti ir visiškai nemokantys gaminti. Nusipirkite Kėdainių konservuotų barščių (būna burokėlių ar barščių sriuba, ukrainietiška sriuba ar kt.), bet ne paprastų marinuotų burokėlių. Į puodą įpilkite 1.5L vandens. Užvirinkite. Supilkite pjaustytas bulves ir konservuotus burokėlius. Pavirkite kol bulvės suminkštės, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų. Valgykite įdėję grietinės, su duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Burokėlių sriuba pradedantiems

Komentarai: 26
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šią sriubą gali išsivirti ir visiškai nemokantys gaminti. Nusipirkite Kėdainių konservuotų barščių (būna burokėlių ar barščių sriuba, ukrainietiška sriuba ar kt.), bet ne paprastų marinuotų burokėlių. Į puodą įpilkite 1.5L vandens. Užvirinkite. Supilkite pjaustytas bulves ir konservuotus burokėlius. Pavirkite kol bulvės suminkštės, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų. Valgykite įdėję grietinės, su duona.

Reklama:

Komentarai (26)


  • Mainas 2010-11-23 15:15

    Kedainiu produktai BE jokjiu konservantu ar e621. Pasidomekite, po to rasinekite nesamones,


  • (anonimas) 2010-11-23 13:50

    vaje koks siaubas %-) %-)


  • Neimis 2010-10-20 17:48

    pamirsau pridurti. Jei butu koncervuoto sliaupo, manau irgi butu skanus ;]] juk is kedainiu :D


  • Neimis 2010-10-20 17:46

    Glutamatas (E621) visiems patinka.. Ir nesvarbu ar Lietuvoj, ar Ispanijoj, ar Anglijoj.. ;] skanaus, draugai! ;]]


  • Daina 2010-08-24 18:13

    jau ragavau be to reikia acto :super: :super: :super:


  • kuzia 2010-05-29 21:38

    kedainiu visi produktai su chemikalais, fui!!!


  • Renata 2010-05-02 20:04

    man labai patinka burokeliu sriubos o sita tiesiog mmm... kaip pradedantiesiems labai skanu :super: :super: :super: :super: super :super:


  • liu 2010-04-12 16:28

    kitty,niekas neperverda,Ispanijoj irgi tik tokius perkam.rauginti kopustai irgi super!o del sriubos - fantazijos reikalas -as,sameniskai,dedu ta,kas patinka,pvz.grybuku,mesos gabaliuku,ar pan..sekmes gaminant!!!!! :super2:


  • kitty 2010-04-12 13:44

    o neperverda jum burokai? gi kol bulves isverda uztrunka laiko belekiek
    beje kedainiu gaminiai fantastiski,cia anglijoj tik juos ir perkam is lietuvisku %-)


  • (anonimas) 2010-02-15 17:08

    :super: :super: :super:


Daugiau receptų