
Burokėlių sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | triušiena (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
4 vienetai | bulvių (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
100 gramų | moliūgai | |
2 galvos | svogūnai | |
4 valgomieji šaukštai | marinuotų burokėlių (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
3 vienetai | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Patiekiant: | ||
4 valgomieji šaukštai | grietinė | |
šiek tiek | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Triušienos kauliukus su trupučiu mėsos verdu su svogūnais, pipirais ir druska apie 40 minučių. Sultinį nukošiu.
2.
Į sultinį pjaustau bulves, tarkuoju moliūgą ir verdu apie 10 minučių. Sudedu burokėlius, užverdu ir nukaičiu. Skaninu grietine ir džiovintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Špinatų sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Sriuba "Fazenda"
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Brokolių sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Burokėlių sriuba
-
Gardi dešros sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Sultinys su pievagrybiais
Burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, Ilzenbergo dvaro ūkis,
400 gramų -
Bulvės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
4 vienetai -
Moliūgai,
100 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Marinuoti burokėliai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
4 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Džiovinti krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušienos kauliukus su trupučiu mėsos verdu su svogūnais, pipirais ir druska apie 40 minučių. Sultinį nukošiu.
Į sultinį pjaustau bulves, tarkuoju moliūgą ir verdu apie 10 minučių. Sudedu burokėlius, užverdu ir nukaičiu. Skaninu grietine ir džiovintais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...