Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su daržovėmis
- Įdaryti kiaušiniai lukštuose
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Švelnioji silkė
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Krevetės su pomidorais
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Bulvių košės kroketai
- Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Riešutų užkandėlė
- Tortilijos su kumpeliu
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Keptos bulvės
- Valgomos „Musmirės“
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Įdarytų paprikų užkandis
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...