
Burokėlių lapkočių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | burokėliai (lapkočiai) |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
1.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Burokėlių lapkočiai išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir perpilami šaltu vandeniu. Tada supjaustomi 1,5—2 cm ilgio gabalėliais, dedami į grietinę, prieš tai jame išmaišius tarkuotą varškės ar fermentinį sūrį. Masė sukrečiama į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas sviestu. Kepama orkaitėje 10—20 min., kol apkepo paviršius parusvėja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gelteklių apkepas su grybais
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Lazanija su moliūgais
-
Greitas bulvių apkepas
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištienos užkepėlė
-
Sočiausioji pica
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Kopūstų apkepas
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Daržovių ir bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
Burokėlių lapkočių apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, lapkočiai,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlių lapkočiai išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir perpilami šaltu vandeniu. Tada supjaustomi 1,5—2 cm ilgio gabalėliais, dedami į grietinę, prieš tai jame išmaišius tarkuotą varškės ar fermentinį sūrį. Masė sukrečiama į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas sviestu. Kepama orkaitėje 10—20 min., kol apkepo paviršius parusvėja.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...