Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.

Burokėlių ir silkės salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | burokėliai |
1 vienetas | silkė |
1 stiklinė | pupelės (baltosios) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | rauginti agurkai |
0.75 stiklinės | grietinė (rūgšti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
-
Bulvių salotos daniškai
-
Rusiškos salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Silkė su obuoliais
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Pupelių salotos
-
Olgos salotų receptas
-
Jautienos mišrainė
-
Slovakiška mišrainė
-
Bulvių salotos
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Porų ir kiaušinių salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Rudenio salotos su silke
-
Kumpio su sūriu salotos
Burokėlių ir silkės salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Pupelės, baltosios,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Rauginti agurkai,
2 vienetai -
Grietinė, rūgšti,
3/4 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...