Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | burokėliai (virtų) | |
2 gabalai | silkė | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Kepimui: | ||
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėliai sutarkuojami burokine tarka. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir iki geltonumo kepami su šiek tiek aliejaus. Silkė supjaustoma smulkiai.
2.
Viskas sumaišoma. Jeigu reikia, įberiama druskos, maltų pipirų. Patiekti su karštomis bulvėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Skanėstas "Vitaminai"
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Pusryčiai "Dopingas"
- Įdarytas pomidoras
- Traškus migdolų užkandis
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Vėrinukai su kumpiu
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Įdaryti kiaušiniai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Olgos šventinė silkutė
- Silkė su svogunais marinate
- Vištiena drebučiuose
- Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
- Dešriukai
- Sočioji užkandėlė su silke
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai, virtų,
500 gramų -
Silkė,
2 gabalai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Burokėliai sutarkuojami burokine tarka. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir iki geltonumo kepami su šiek tiek aliejaus. Silkė supjaustoma smulkiai.
Viskas sumaišoma. Jeigu reikia, įberiama druskos, maltų pipirų. Patiekti su karštomis bulvėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gražina
2017-02-19 17:10
Labas Mildute, ačiū už recepta. Pati pagaminau. Labai skaniai gavosi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...