
Burgundiškos pupelės
INGREDIENTAI:
750 gramų | šparaginės pupelės |
100 mililitrų | raudonas vynas |
125 gramai | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
250 gramų | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidoriukai
-
Vištienos tortas
-
Sultingas Kebabas
-
Olivijos omletas
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Omletas su riešutais
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Vištienos file užkandis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Boružėlės
Burgundiškos pupelės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Šparaginės pupelės,
750 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
125 gramai -
Morkos,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Gedas
2009-01-31 13:47
Labai graziai atrodo! :p Agytuk... :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...