
4 vienetai | bulvių (pailgos) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su daržovėmis
-
Skanūs sumuštiniai
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Įdaryti krepšeliai
-
Silkė su pomidorais
-
Padažas su avokadais
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Kibinai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Salotos ananase
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Zombių akytės
-
Sūrio kroketai
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Kiaušinis avokade
-
Pikantiškos sraigės
Bulvytės fri

-
Bulvės, pailgos,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautas ir nuluptas bulves reikia supjaustyti maždaug 3 cm ilgio ir 0,5 cm pločio strypeliais. Supjaustytas gerai nuplauti tekančiame vandenyje, leisti nusausėti ir kepti įkaitintuose riebaluose ar aliejuje vienu sluoksniu, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai parusvėja. Išgriebtas laikyti karštai. Taip paruoštos bulvės tinka prie įvairių mėsos patiekalų, prie patiekalų iš paukštienos, vištos, įvairių suktinukų ir t.t. Šias traškančias bulves skanu valgyti ir su kefyru ar rūgusiu pienu, tinka prie įvairių lapinių salotų ir kitų daržovių.
Komentarai (121)
-
Kulinaras
2018-07-30 11:59
Jeigu norite trapiu bulvyčiu visu pirma supjauščius reikia apmerkti šaltame vandenyje, kad pasišalintu krakmolas laikyti apie 40min mažiausiai, tada gerai nudžiovinti ir vuolia iškepat trapias bulvytes ;D
-
Kurva
2017-04-19 09:06
Nesamonė
-
skirmantas
2014-12-14 16:51
net ne taip reikia daryti durniai jus
-
bomzs
2014-10-20 18:47
Lohai kur aliejaus kiekis?
-
neziniukas
2014-04-10 18:49
o alieju kaitinti paprastoje keptuveje
-
Simas
2013-12-27 16:38
As dar desreliu ipjaustau, Pasaka!!
-
(anonimas)
2013-01-28 23:28
%-) %-) %-) %-) %-)
-
tomas
2012-02-09 18:37
neimanoma atsispirti labai labai skanu
:-)
-
ignas
2011-12-01 10:56
;-) ;-) :valgau: gal nesugela vei mano tai bulves namineses
-
krimkrim
2011-11-05 10:52
Skanu, bet nesveika... %-)