Bulvių vėdarai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | bulvių |
200 gramų | lašinukai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | žarnos vėdarams |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves nuskutame, nuplauname bei sutarkuojame.
2.
Lašinukus ir svogūnus supjaustome smulkiai ir pakepiname. Juos supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome. Įberiame druskos ir viską darkart gerai išmaišome.
3.
Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame.
4.
Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas žarnas.
5.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Cepelinai
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Bulviniai blynai su mėsa
- Vėdarai
- Bulvių apkepas
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Mėsos apkepas
- Bulvių plokštainis su grybais
- Pyragas su bulvėmis
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulvių armonikos
- Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
- Cepelinai su mėsa
- Virtų bulvių blynai
- Bulvių salotos
- Itališkai pagamintos bulvės
- Vyžos iš bulvių
- Cukinijų ir bulvių apkepas
Bulvių vėdarai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės,
2 kilogramai -
Lašinukai ,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Žarnos vėdarams,
2 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, nuplauname bei sutarkuojame.
Lašinukus ir svogūnus supjaustome smulkiai ir pakepiname. Juos supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome. Įberiame druskos ir viską darkart gerai išmaišome.
Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame.
Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas žarnas.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...