Bulvių tyrė (košė)
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
180 gramų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (paspirginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinė košė
- Skani avižinė košė
- Manų košė su riešutais
- Melionų- manų košė
- Sorų kruopų košė
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Bulvių košė su grybais
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Ryžių košė su cukinija
- Morkų košė su kiaušiniais
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Grikių gėlės
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Bulvių košė
- Lietuviška kopūstienė
- Kopūstienė su grybais
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Bulviškienė
- Kepti obuoliai
- Šventinis grikių rizotas
Bulvių tyrė (košė)
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Pienas,
180 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išvirtas bulves pridedama sviesto, įpilama karšto pieno ir viskas gerai sugrūdama, išplakama. Tiekiama užpylus spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...