
Bulvių suflė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų | bulvių |
4 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | sūris |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išvirti ir sugrūsti.
2.
Į sugrūstas bulves sudėti tarkuotą sūrį, sviestą, išplaktus kiaušinių trynius, druską. Gerai išmaišyti.
3.
Po to supilti su baltymais išplaktą grietinėlę.
4.
Masę sukrėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą.
5.
Pabarstyti sūriu, apšlakstyti sviestu ir pašauti į orkaitę.
6.
Kepti apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Musak
-
"Kiaušinienė" pietums
-
Lauko apkepas su dešra
-
Bulvių armonikos
-
Bulvių apkepas su vištienos faršu
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Plokštainis „Močiutės kugelio prisiminimas“
-
Apkepas „La Graikija“
-
Selanska
-
Bulvių ir vištienos apkepas
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Bulvių suflė
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvių apkepas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
Bulvių suflė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
800 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Sūris,
4 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingrida
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti ir sugrūsti.
Į sugrūstas bulves sudėti tarkuotą sūrį, sviestą, išplaktus kiaušinių trynius, druską. Gerai išmaišyti.
Po to supilti su baltymais išplaktą grietinėlę.
Masę sukrėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą.
Pabarstyti sūriu, apšlakstyti sviestu ir pašauti į orkaitę.
Kepti apie pusvalandį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai