Bulvių pyragėliai su mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų bulvių
20 gramų sviestas
100 gramų mėsa
1 vienetas svogūnai
1 vienetas kiaušiniai
60 mililitrų pienas
40 mililitrų sultinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves išvirti su lupenomis. Virtas nulupti, sutrinti, atskiesti pienu, pasūdyti, įdėti truputį sviesto, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti. Pusę bulvių masės dėti į sviestu pateptas formeles. Ant viršaus dėti mėsos įdarą: maltą virtą mėsą pakepinti keptuvėje su svogūnais, sumaišyti su kapotu kiaušiniu. Kitą bulvių masės dalį sudėti ant viršaus, pabarstyti džiūvėsėliais, uždėti po gabalėlį sviesto ir kepti orkaitėje. Vietoj pyragėlių galima kepti pyragą. Įdarų galima paruošti įvairių: kopūstų, morkų, ryžių ir kiaušinių, grybų. Bulvių patiekalas paruoštas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių pyragėliai su mėsa

Komentarai: 14
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves išvirti su lupenomis. Virtas nulupti, sutrinti, atskiesti pienu, pasūdyti, įdėti truputį sviesto, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti. Pusę bulvių masės dėti į sviestu pateptas formeles. Ant viršaus dėti mėsos įdarą: maltą virtą mėsą pakepinti keptuvėje su svogūnais, sumaišyti su kapotu kiaušiniu. Kitą bulvių masės dalį sudėti ant viršaus, pabarstyti džiūvėsėliais, uždėti po gabalėlį sviesto ir kepti orkaitėje. Vietoj pyragėlių galima kepti pyragą. Įdarų galima paruošti įvairių: kopūstų, morkų, ryžių ir kiaušinių, grybų. Bulvių patiekalas paruoštas!

Reklama:

Komentarai (14)


  • Dalia 2017-10-10 13:44

    cia visai jie kepri keptuveje..


  • Vytayte 2016-09-26 21:08

    Jei rasote ingridientus,tai ju nepamirskit isvardinti,tik ne gaminimo eigoje.


  • ass 2015-11-28 17:44

    O virtą mėsą reikia kepti, kad trapi mėsa būtų, o nesuliptų, taip skaniau.


  • ass 2015-11-28 17:42

    Prie ko čia tie miltai jums, jei recepte nepaminėta. Jų nereikia.


  • as 2014-06-27 13:09

    trys virtos bulves ir i sauja telpantis virtos mesos gabaliukas,nejuokinkit zmoniu su tokiais receptais ir kam kepti virta mesa?


  • Nina 2014-06-15 14:52

    KO cia komentuojat mokykites kaip gaminti valgi labai skanus pyrageliai teisingai tai yra bulviniai pyrageliai zemaiciu blynai buna apvalus aisku panasi receptura bet labai skanu Gaminkit patys mokykites kaip gaminti bulvinius blynus ir netingekit.Rasyt komentuot ir peikt mes mokam bet pagamink pati ir pamatysi kaip skanu.Sekmes gamintojoms ,gaminkit ir nekritikuokit cia yra labai skanus lietuviski valgiai,mmmm


  • asZ 2013-10-10 09:35

    ne receptas o nesamone,nuotraukoj paprasti zemaiciai,o cia i tesla dar pieno ipilt,kiausini,sviesta,tai kose is kurios neiskepsi tokiu graziu


  • natalja 2013-10-09 17:15

    temperaturos mes galim nustatyti,ir patiekalus mes galim pasigaminti. bet cia receptas kazkokios neissimokslinusios moteriskes parasytas. nezinau i bulves dedama miltu arba truputi krakmolo,o cai pieno ,kiausinio juk jis bus kaip buza. kaip juos suformuoti paskui.juk keptas farsas tai pat riebaluose kepamas,kai dedi jis gauna riebalu. kazkas cia ne taip. manau


  • as 2013-10-09 12:51

    a jus ant tiek buki kad temperaturos nusistatyt nesugebat


  • jolanta 2013-10-09 12:41

    JEIGU JAU DEDATE RECEPTA ,TAI BUKITE MALONUS SURASYKITE VISKA DETALIAU,NES NEPILNI RECEPTO DUOMENYS


Daugiau receptų