šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
200 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | krapai |
1 vienetas | poras |
10 vienetų | bulvių (virtos) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
500 gramų | vištų kepenėlės |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 skiltelės | česnakas |
Gerai išmaišyti ir supilti į paruoštą masę.
Kepti 200 C temperatūroje 50 min. Kai iškeps, orkaitę išjungti ir ten palikti ataušti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Švediški bulviniai blynai
- Linksmoji bulvių košė
- Irinos bulvių iešmeliai
- Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Bulvių salotos
- Bulviniai blynukai
- Įdaryti bulvių kukuliai
- Skanu ir greita
- Vyžos iš bulvių
- Bulvių apkepas su morkomis
- Bulvių vyniotinis
- Itališkai pagamintos bulvės
- Norvegiški bulviniai blynai
- Pyragas su bulvėmis
- Raganos kepsniukas
- Bulvių suflė
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Troškinys čenachinėse
- Bulviniai bokšteliai
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
-
Pienas,
200 mililitrų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Krapai
-
Poras,
1 vienetas -
Bulvės, virtos,
10 vienetų -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Vištų kepenėlės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves, morkas nulupti ir sumalti per mėsmalę, įmušti kiaušinį, pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišyti ir gražiai sudėti į kokią nors dubią formą ir palikti viduryje vietos kepenėlių įdarui. Kepenėles sumalti per mėsmalę, įdėti smulkintą česnaką, supilti pieną, sudėti smulkintus: porus, krapus, petražoles, viską pagardinti druska, pipirais.
Gerai išmaišyti ir supilti į paruoštą masę.
Kepti 200 C temperatūroje 50 min. Kai iškeps, orkaitę išjungti ir ten palikti ataušti.
Komentarai (6)
-
kukte
2009-04-01 14:54
jei kas nemėgsta kepenėlių,prašom nerašyti čia ;-)
tikrai palaikau,kad skanu :super:
o tau Žaneta,ačiū už recepta ;-)
-
žaneta
2009-03-24 19:48
Speju,kas per vienas tas anonimas :-D
-
INDRA
2009-03-21 16:13
niam niam kaip skaniai atrodo,noriu jau dabar ;-) ragaut! ;-)
-
inga
2009-03-19 16:41
SUPER :-)
-
ruta
2009-03-19 09:32
valgyt galima,nieko visai :-)