Bulvių pjausniai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
12 vienetų bulvių
2 riekės duona
0.5 stiklinės pienas
4 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 stiklinė džiūvėsėliai
4 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas, fermentinis)
2 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių)
šiek tiek petražolės
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su svieste pakepintais duonos trupiniais, pienu, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, miltų, susmulkintų petražolių lapelių. Ant miltais pabarstytos lentos masė iškočiojama 1 cm storio sluoksniu, išpjaunami apvalūs papločiai, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir verdami taukuose. Tiekiami apibarstyti tarkuotu sūriu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių pjausniai

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su svieste pakepintais duonos trupiniais, pienu, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, miltų, susmulkintų petražolių lapelių. Ant miltais pabarstytos lentos masė iškočiojama 1 cm storio sluoksniu, išpjaunami apvalūs papločiai, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir verdami taukuose. Tiekiami apibarstyti tarkuotu sūriu.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų