
Bulvių kroketai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | bulvių |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Bulves išvirti ir sugrūsti košę. Tada į košę sudėti sumaltą svogūną, įmušti kiaušinius, berti druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišyti. Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę
2.
Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti kukuliukus ir virti (kelias minutes) puode, karštame aliejuje iki auksinės spalvos.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Cepelinai
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Dešros tarta
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Įdarytos bulvės
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulvių patiekalas
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Bulvių kotletai
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
Bulvių kroketai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti ir sugrūsti košę. Tada į košę sudėti sumaltą svogūną, įmušti kiaušinius, berti druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišyti. Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę
Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę.
Drėgnomis rankomis formuoti kukuliukus ir virti (kelias minutes) puode, karštame aliejuje iki auksinės spalvos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Greta
2024-04-19 12:00
Begalo skanu , as dar surio idejau petrazoliu tai isvis liuks
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...