Bulvių kotletukai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių (virtos)
150 gramų kvietiniai miltai
50 gramų džiūvėsėliai (malti)
2 vienetai kiaušiniai
100 gramų kiaulienos šoninė (rukyta)
1 vienetas svogūnai (laiškai, kapoti)
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
šiek tiek taukai (kiaulių) (kepimui)
1 valgomasis šaukštas grietinė
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
3 valgomieji šaukštai svogūnai (laiškai, kapoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinę išmaišyti su citrinos sultimis ir sukapotais svogūnlaiškiais. Paskaninti druska ir pipirais, po to įdėti į šaldvtuvą. Smulkiai supjaustytą šoninę ir svogūną pakepinti keptuvėje. Nuluptas bulves sumalti mėsmale, suberti šoninę su svogūnu, miltus, maltus džiūvėsėlius, kiaušinius, druską ir pipirus. Kruopščiai išminkyti tešlą. Drėgnomis rankomis formuoti mažus kotletėlius, iš abiejų pusių kepti įkaitintuose taukuose, kol apskrus. Patiekti su grietinės padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių kotletukai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grietinę išmaišyti su citrinos sultimis ir sukapotais svogūnlaiškiais. Paskaninti druska ir pipirais, po to įdėti į šaldvtuvą. Smulkiai supjaustytą šoninę ir svogūną pakepinti keptuvėje. Nuluptas bulves sumalti mėsmale, suberti šoninę su svogūnu, miltus, maltus džiūvėsėlius, kiaušinius, druską ir pipirus. Kruopščiai išminkyti tešlą. Drėgnomis rankomis formuoti mažus kotletėlius, iš abiejų pusių kepti įkaitintuose taukuose, kol apskrus. Patiekti su grietinės padažu.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų