Bulvių kotletai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | bulvių (virtos, su lupenomis) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | graikiniai riešutai (kapoti) |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti, kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuluptas bulves sumalti mėsmale, ištrinti su sviestu, druska, pipirais ir muskato riešutu. Suberti miltus, sūrį, riešutus, įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą. Drėgnomis rankomis formuoti mažus kotletėlius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir iš abiejų pusių kepti labai karštuose taukuose, kol įgaus aukso spalvą. Patiekti su žalių daržovių salotomis arba padažais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su moliūgais
- Raganos kepsniukas
- Naminiai bulvių traškučiai
- Bulvių ir varškės apkepas
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Blyninės picos iš bulvių
- Bulvių kotletai
- „Milžinų bulvės“
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Bulvytės su dešrelėmis
- Žemaičių blynai
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Cepelinai su mėsa
- Cepelinai
- Švilpikai
- Bulvių kukuliai grybų padaže
- Faršu įdarytos bulvės
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Bulvių pica
- Virtos bulvės su sviestu
Bulvių kotletai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos, su lupenomis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Graikiniai riešutai, kapoti,
5 valgomieji šaukštai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Muskatas, maltas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Džiūvėsėliai, malti, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptas bulves sumalti mėsmale, ištrinti su sviestu, druska, pipirais ir muskato riešutu. Suberti miltus, sūrį, riešutus, įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą. Drėgnomis rankomis formuoti mažus kotletėlius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir iš abiejų pusių kepti labai karštuose taukuose, kol įgaus aukso spalvą. Patiekti su žalių daržovių salotomis arba padažais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Valdukas valdukas
2019-07-21 14:23
Dariau prieš savaitę super
-
TADAS
2017-08-24 14:27
As kepu su avienos idaru ,
-
(anonimas)
2011-04-03 15:20
bandziau daryti, ir beveik pavyko..pasakiskas skonis :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...