
1 kilogramas | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Dešros tarta
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Grilyje keptos bulvės
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulviškienė
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulvių košė su vištiena
-
Bulvių paplotėliai
Bulvių kepsnys

- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
2 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Į indą su bulvėmis suberkite apie pusę tarkuoto sūrio, įplakite kiaušinį, pieną, druską, pipirus, pertrintą česnaką ir viską gerai išmaišykite. Indą ištepkite sviestu ir supilkite bulvių masę, ant jos paskirstykite likusią sūrio dalį, įsmeikite sviesto gabalėlius. Kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje, kol bulvės suminkštės ir apskrus.
Komentarai (42)
-
justukas
2019-05-28 10:15
Reikia kepti kol iškeps
-
alytus
2015-02-11 21:10
Skanu
-
kriste
2013-10-12 19:17
Nu hebra, jus cia del paprasto recepto pjaunates :) . Tiesiog improvizuokite ;). Nera nei vieno super rastingo, o jus taisot klaidas vienas kito, si grupe , net nezinau kaip vadinasi, yra pasisemti nauju ideju. Jei kas nepatinka just scroll on ;) o as labai dziaugiuos receptailt. ;)
-
frezija
2012-02-27 00:20
petrai.o koks skirtumas kaip raso? ir is vis ar tu ka pasigamint ieskai ar tik ziuri kas ne taip parase
-
petras
2011-03-29 19:30
Nerašykite INGREDIJENTAI, bet rašykite SUDĖTIS arba PATIEKALUI REIKĖS
-
Katik kepiau
2011-03-29 19:12
Katik iskepiau pavalgiau :) labai skanu.Manau pieno uztenka vienos stiklines ir aliejaus y mase ztenka 2saukstu.kept reikia apie 30min.Spalva pas mane gavosi rudesne nei foto.dar manau farso kokio butu galima ydeti.
-
Šarunė.
2011-02-25 14:56
Sveiki, Norėčiau paklausti kiek laiko reikėtų kepti? Ačiū :-)
-
(anonimas)
2011-02-21 18:36
Labai skanu gavos....;)
-
bulve
2010-10-25 09:20
skanu normaliai ka as zinau
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010-09-19 17:41
labai skanu kitaip dar vadinamas "Raganos kepsniu" pasaka. Mano vyras labai megsta!