Bulves nuskutame, išverdame ir atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus bei svogūną susmulkiname ir kartu apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar šiek tiek pakepiname. Pakepintas bulves, lašinukus bei svogūnus sumaišome su varškės mase ir supilame į riebalais pateptą kepimo formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.
Apkepas paruoštas!
Bulvių ir varškės apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
10 vienetų | bulvių |
600 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje keptos bulvės
- Faršu įdarytos bulvės
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Bulvių apkepas su šparagais
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Skaniausiai paruoštos bulvės
- Žemaičių blynai
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Migdoliniai kotletėliai
- Įdarytos bulvės
- Bulviniai blynai su grybais
- Bulvinis paršelis Kalėdoms
- Pikantiškos bulvės
- Bulvių apkepas su morkomis
- Raganos kepsniukas
- Bulviniai krabų blyneliai
- Bulvinė pica
- Troškinys čenachinėse
- Čekiški bulviniai blynai
- Norvegiški bulviniai blynai
Bulvių ir varškės apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
10 vienetų -
Varškė,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, išverdame ir atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus bei svogūną susmulkiname ir kartu apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar šiek tiek pakepiname. Pakepintas bulves, lašinukus bei svogūnus sumaišome su varškės mase ir supilame į riebalais pateptą kepimo formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.
Apkepas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...