Išvirti bulves ir sutrinti košę.
Į bulvių košę įmaišyti druską, mieles, alyvuogių aliejų.
Pilti vandens ir berti miltus.
Išminkyti, kad neliktų miltų gumuliukų.
Kepimo skardoje suformuoti kepaliuką, apibarstyti miltais ir palikti 30-40 minučių.
Po to pašauti į 190 laipsnių orkaitę 50-60 minučių.
Skanaus!
Bulvių duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
665 gramai | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
680 gramų | bulvių |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
120 mililitrų | vanduo (arba bulvių nuoviras) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sėlenų duona
- Obuolių duona
- Duona su imbieru ir česnaku
- Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
- naminė duonelė
- Naminė balta duona
- Spelta duona su sėklomis
- Šviesi kvietinė duona
- Bulvių duona su kmynais
- Ruginių miltų bandelės
- Grūdėtoji duona
- Balta duona su čiobreliais
- Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
- Sodininkų duona
- Duona su svogūnais
- Grikių duona
- Prancūziška duona Brioche
- Duona be glitimo
- Naminė bulka su sezamais
- Bulka "Pynutė"
Bulvių duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
665 gramai -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Bulvės,
680 gramų -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo, arba bulvių nuoviras,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti bulves ir sutrinti košę.
Į bulvių košę įmaišyti druską, mieles, alyvuogių aliejų.
Pilti vandens ir berti miltus.
Išminkyti, kad neliktų miltų gumuliukų.
Kepimo skardoje suformuoti kepaliuką, apibarstyti miltais ir palikti 30-40 minučių.
Po to pašauti į 190 laipsnių orkaitę 50-60 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
kėsas
2012-01-18 13:29
bandau gamint :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...