Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.

Bulvių casserole
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
65 gramai | sūris (tarkuotas) |
650 gramų | bulvių (nuluptos, supjaustytos plonomis riekelėmis) |
400 mililitrų | pienas (3,5 % - 4 % riebumo) |
10 gramų | prieskoniai (bulvėms, Santa Maria su prieskoninėmis žolelėmis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Vyžos iš bulvių
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Bulviniai blynukai
-
Kugelis kaimiškai
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Tarkuotų bulvių blynai
Bulvių casserole
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, tarkuotas,
65 gramai -
Bulvės, nuluptos, supjaustytos plonomis riekelėmis,
650 gramų -
Pienas, 3,5 % - 4 % riebumo,
400 mililitrų -
Prieskoniai, bulvėms, Santa Maria su prieskoninėmis žolelėmis,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Nijolė Rimkuvienė
2013-07-18 17:22
Laba diena, šiandien išbadžiau šį receptą, na žinokit labai skanu ir labai greitai pasigamina.Ačiū Jums labai už tokius paprastus ir gerus receptus, kurie visada man pavyksta
-
(anonimas)
2013-03-26 20:12
:-D :super: %-) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...