Bulviniai zrazai su grybų įdaru
AUTORIUS:
Toma
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių
1 vienetas svogūnai (didelis)
400 gramų pievagrybiai (švieži)
150 gramų miltai
šiek tiek druska
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves gerai nuplauname ir išverdame su lupenomis.
2.
Nuplauname ir smulkiai supjaustome grybus. Kepiname įkaitintame aliejuje, kol išgaruos skystis nuo grybų. Tada dedame smulkintą svogūną ir kepiname 5 - 7 minutes iki auksinės rudos spalvos.
3.
Išvirtas bulves atvėsiname ir nulupame, pridedame druskos ir sugrūdame košę. Tada pridedame miltų (nepadauginame, nes jų reikia tik tiek, kad tešla būtų minkoma) ir išminkome tešlą. Bulvių košę padaliname į kamuoliukus ir kiekvieną kamuoliuką dedame ant miltais pabarstyto stalo, suplojame ir šaukšto pagalba dedame įdarą.
4.
Zrazus kepame įkaitintame aliejuje ir abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulviniai zrazai su grybų įdaru

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Bulves gerai nuplauname ir išverdame su lupenomis.

  2. Nuplauname ir smulkiai supjaustome grybus. Kepiname įkaitintame aliejuje, kol išgaruos skystis nuo grybų. Tada dedame smulkintą svogūną ir kepiname 5 - 7 minutes iki auksinės rudos spalvos.

  3. Išvirtas bulves atvėsiname ir nulupame, pridedame druskos ir sugrūdame košę. Tada pridedame miltų (nepadauginame, nes jų reikia tik tiek, kad tešla būtų minkoma) ir išminkome tešlą. Bulvių košę padaliname į kamuoliukus ir kiekvieną kamuoliuką dedame ant miltais pabarstyto stalo, suplojame ir šaukšto pagalba dedame įdarą.

  4. Zrazus kepame įkaitintame aliejuje ir abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Toma
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų