
Bulviniai traškučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškas omletas
-
Zombių akytės
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Sūrio piršteliai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Buritos (burritos)
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Gėlytės
-
Spurgos iš varškės
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Žvynabudės muštiniai
-
Užkandukai
-
Keptos krevetės
-
Vištienos vyniotinis
-
Kiaušinienė
-
Įdarytos bulvės
Bulviniai traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Bulvės
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, Vegeta (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...