Bulviniai traškučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminė pica
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
- Girti čeburėkai
- Bulvių ir lašišos kukuliai
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Tortilijų suktinukai
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Keptas sūris
- Karališki pusryčiai
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Aštrios krevetės grilyje
- Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
- Česnakiniai šonkauliukai
- Pyragėliai su žuvimi
- Keptos krevetės
- Krevetės šoninės patale
- Vištos spurgos
- Žemaičių blynai su grybais
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Brusketa
Bulviniai traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Bulvės
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, Vegeta (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...