Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kepsnys
-
Švediški bulviniai blynai
-
Bulvių casserole
-
Bulvių salotos
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Baltarusiški bulviniai
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Žemaičių blynai
-
Blynai su moliūgais
-
Kugelis kaimiškai
-
Bulvių plokštainis
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Sklindžiai su spirgais
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Troškinys čenachinėse
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...