Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tarkuotų bulvių blynai
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Grilyje keptos bulvės
- Linksmoji bulvių košė
- Bulvinukai
- Bulvių kukuliai
- Keptos bulvės su grybais
- Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
- Raganos kepsniukas
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Čanachai su čiobreliais
- Švilpikai
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Įdaryti bulvių kukuliai
- Bulviniai krabų blyneliai
- Varškėčiai su bulvėmis
- Musak
- Bulvių apkepas
- Žemaičių blynai su grybų padažu
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...