Bulves išverdame su lupenomis, nulupame, sugrūdame ir atvėsiname.
Į bulvių košę suberiame miltus, įmušame kiaušinius, pagardiname muskatu ir druska.
Išminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame 1 cm storio lakštą, kurį supjaustome vienodo dydžio kvadratais.
Sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, dedame ant vieno kvadratėlio ir uždengiame kitu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame svieste, kol gražiai pagels.
Skanaus!

Bulviniai blynai su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
1 kilogramas | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | sūris (Ementalio) |
60 gramų | džiūvėsėliai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvių vyniotinis
-
„Milžinų bulvės“
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Bulvių pica
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvių paplotėliai
-
Bulvių kroketai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Vaivorikštinė bulvių košė
Bulviniai blynai su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Muskatas
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, Ementalio,
200 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išverdame su lupenomis, nulupame, sugrūdame ir atvėsiname.
Į bulvių košę suberiame miltus, įmušame kiaušinius, pagardiname muskatu ir druska.
Išminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame 1 cm storio lakštą, kurį supjaustome vienodo dydžio kvadratais.
Sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, dedame ant vieno kvadratėlio ir uždengiame kitu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame svieste, kol gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...