Bulviniai blynai su sūriu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 | bulvių |
1 | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | miltai ((manai)) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
200 gramų | sūris ((fermentinis)) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves sutarkuojame burokine tarka (jei naudosite manus vietoj miltų, tai į dubenį pirmiausia pilkite manus, kol sutarkuosite bulves šie išbrinks). Įtarkuojame 50 g. sūrio (galima ir daugiau). Įmaišome kiaušinį, prieskonius ir miltus (jei nedėjote manų).
2.
Kepame įprastai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus (kepant svieste, įdomesnis skonis).
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvinė pica
- Bulviniai blynai su sūriu
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Žemaičių blynai su varške
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Bulviniai krabų blyneliai
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulvių ir morkų blyneliai
- Virtų bulvių blynai
- Virtų bulvių blyneliai
- Blynai su razinom ir migdolais
- Bulvių ir cukinijų blynai
- Tradiciniai bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su obuoliais
- Žemaičių blynai
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Norvegiški bulviniai blynai
- Čekiški bulviniai blynai
- Švediški bulviniai blynai
- Bobutės zrazai
Bulviniai blynai su sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Bulvės,
1 -
Kiaušiniai,
1 -
Miltai, (manai),
3 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, (fermentinis),
200 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuojame burokine tarka (jei naudosite manus vietoj miltų, tai į dubenį pirmiausia pilkite manus, kol sutarkuosite bulves šie išbrinks). Įtarkuojame 50 g. sūrio (galima ir daugiau). Įmaišome kiaušinį, prieskonius ir miltus (jei nedėjote manų).
Kepame įprastai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus (kepant svieste, įdomesnis skonis).
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...