
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virtų sūdytų) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Amerikietiški blynai
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Blyneliai su varške
-
Grikių miltų blyneliai
-
Tradiciniai bulviniai blynai
-
„Saulytė“
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Cukinijų blyneliai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Blyneliai
-
Rudens blynai
-
Mieliniai sklindžiai
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Japoniški blynai
-
Švediški bulviniai blynai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
Bulviniai blynai su grybais

-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virtų sūdytų,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti. Blynus kepti įkaitintoje keptuvėje su margarinu. Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Komentarai (13)
-
RENATA
2011-08-15 09:04
kaip pasigaminti pomidoru padaza
-
fgter
2010-09-13 17:58
mmmmmmmmmmm :super: labei skanu :-)
-
(anonimas)
2010-03-21 16:38
%-)
-
gita
2008-09-06 00:29
na perskaicius recepta negaliu susilaikyti nuo komentaro.i blynus butinai reikia deti kiausiniu ir ne su miltais kepti o su manu kruopom. va tada tai gaunasi tikri gruzdus blynai.ir jei kas dar nezinojo gink dieve ne ant margarino kepti,nes valgysit vienus toksinus.labai gerai alyvuogiu aliejus bet ne Estraverdzine,nes jis tinka tik salotoms , kadangi yra salto spaudimo.
-
Patricija
2008-09-04 00:00
Ponui blynu zinovui svarbiausia pademonstruot zinias. Bet kad cia ne zynio konkursas, o receptu svetaine - pastarasis nepastebejo :)
-
rima
2008-09-02 15:29
to :vincentas
koks skirtumas?juk skonis nuo to nesikeicia :))
-
Vincentas
2008-07-10 22:05
Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu