Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 vienetas svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
500 gramų kiaulienos faršas
4 vienetai bulvių
2 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka.

Į tą patį dubenį sutarkuoti svogūną. Svogūnas neleis bulvėms pajuoduoti.

Įmušti kiaušinius, suberti miltus, sumaišyti su kepimo milteliais, pasūdyti pagardinti pipirais, sudėti faršą ir viską gerai išmaišyti.

Paruoštą tešlą šaukštu dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Iškeptus blynus pagardinti grietine.
Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulviniai blynai (Kiek kitaip)

Komentarai: 13
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka.

Į tą patį dubenį sutarkuoti svogūną. Svogūnas neleis bulvėms pajuoduoti.

Įmušti kiaušinius, suberti miltus, sumaišyti su kepimo milteliais, pasūdyti pagardinti pipirais, sudėti faršą ir viską gerai išmaišyti.

Paruoštą tešlą šaukštu dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Iškeptus blynus pagardinti grietine.
Skanaus

Reklama:

Komentarai (13)


  • Ula 2015-07-15 21:05

    Sakot pajuodavę ? Mano nuomonė - tai tikri kaimiški cepelinai , be jokio peroksido !


  • 2014-05-01 14:01

    mes tokius kepam be mesytes, laaabai skanu...


  • Neringa 2012-08-14 22:54

    isbandziau,labai skaniai gavosi :-)


  • justinas 2012-07-16 23:21

    mes tai tokius vadiname KALNU :super: %-)


  • to niamu 2012-05-16 17:16

    bulviniai blynai{draniki) -nacionalinis baltarusu patiekalas


  • marius 2012-05-01 23:01

    blynai bulviniai


  • Lina 2012-03-17 10:42

    Reikės pabandyt.


  • super 2012-01-15 18:05

    :super: niam niam


  • niamu 2011-10-25 22:52

    dievinu lietuviskus patiekalus,butinai isbandysiu ir si:) :super:


  • Kristina 2011-06-15 11:10

    Man tai pat labai patinka :super2: bet skaniausia juoss valgyti dar karstus,,:) :super: ;-)


Daugiau receptų