Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
500 gramų | mėsa (malta (kokią mėgstat)) |
200 mililitrų | aliejaus ((kepimui)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išverdame, nukošiame, sutriname (galime sumalti). Pagardiname prieskoniais ir vienu kiaušiniu, gerai išmaišome. Įmaišome krakmolą.
2.
Faršą pasiruošiam kaip kotletams (sumaišome su prieskoniais likusiu kiaušiniu, galima pridėti mėgstamų priedų).
3.
Formuojame kaip žemaičių blynus. Kepame gerai įkaitusiuose riebaluose (aliejaus turi būti tiek kad apsemtų pusę blyno). Kepam ant vidutinės ugnies, kad spėtų ir vidus iškepti.
4.
Pagardiname mėgstamais preidais kaip prie cepelinų ar tų pačių žemaičių. (grietinė, spirgučiai..).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blyneliai su pagardu
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Žemaičių blynai su grybais
- Švediški bulviniai blynai
- Bulviniai blynukai su grybukų padažu
- Žemaičių blynai
- Bulvių kotletai su porais
- Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
- Žemaičių blynai su varške
- Bulviniai blynukai
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Bulviniai blynai
- Tradiciniai bulviniai blynai
- Bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Karšti bulvių paplotėliai
- Bobutės zrazai
- Norvegiški bulviniai blynai
- Bulviniai blynai
- Tarkuotų bulvių blynai
Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1.5 kilogramo -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta (kokią mėgstat),
500 gramų -
Aliejus, (kepimui),
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išverdame, nukošiame, sutriname (galime sumalti). Pagardiname prieskoniais ir vienu kiaušiniu, gerai išmaišome. Įmaišome krakmolą.
Faršą pasiruošiam kaip kotletams (sumaišome su prieskoniais likusiu kiaušiniu, galima pridėti mėgstamų priedų).
Formuojame kaip žemaičių blynus. Kepame gerai įkaitusiuose riebaluose (aliejaus turi būti tiek kad apsemtų pusę blyno). Kepam ant vidutinės ugnies, kad spėtų ir vidus iškepti.
Pagardiname mėgstamais preidais kaip prie cepelinų ar tų pačių žemaičių. (grietinė, spirgučiai..).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...