Bulves nulupkite, nuplaukite bei susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.
Bulviniai blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
3.
Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
4.
Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Bulvių ir cukinijų blynai
- Bulviniai blynai su sūriu
- Bulvių ir morkų blyneliai
- Virtų bulvių blyneliai
- Bulvių „Pampuškos“
- Blyninės picos iš bulvių
- Bulviniai blynai
- Rudens blynai
- Bulvinė pica
- Tarkuotų bulvių blynai
- Bulvių kotletai su porais
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Švediški bulviniai blynai
- Bulviniai blynai
- Blynai su moliūgais
- Bulviniai blyneliai su pagardu
- Bulviniai blynai su morkomis
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Bulviniai blynai su lašiša
Bulviniai blynai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai, juodi
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Miltai,
2 vienetai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite, nuplaukite bei susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vilė
2016-10-15 13:08
Kam tie miltai, jei dedasi kiaušinis? Nuo miltų blynai tampa kieti:(
-
as
2016-02-14 23:54
2 vienetai miltų jau tikrai taip nesisako. Stiklinės arba šaukštai visiems būtu aiškiau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...