Bulvienė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
6 stiklinės sultinys (mėsos)
šiek tiek druska
2 vienetai svogūnai
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
6 vienetai bulvių
150 gramų dešrelės
100 gramų kiaulienos šoninė (parūkyta)
šiek tiek petražolės
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės supjaustomos ir išverdamos sultinyje. Smulkiais kubiukais supjaustyta šoninė paspirginama, sudedami svogūnai, suberiami miltai, dar truputį pakepinama. Į baigiamą virti sriubą sudedama kepinti svogūnai, supjaustytos dešrelės, petražolės ir kiti prieskoniai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvienė

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulvės supjaustomos ir išverdamos sultinyje. Smulkiais kubiukais supjaustyta šoninė paspirginama, sudedami svogūnai, suberiami miltai, dar truputį pakepinama. Į baigiamą virti sriubą sudedama kepinti svogūnai, supjaustytos dešrelės, petražolės ir kiti prieskoniai.

Reklama:

Komentarai (10)


Daugiau receptų