Bulvės su česnakais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.

Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvės su česnakais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.

Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

Gairės: Virti, Užkandžiai
Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų