Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje virti vėžiai
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Šventiniai sumuštiniai
- Įdaryti kiaušiniai lukštuose
- Avokadai su krevetėmis
- Šokoladiniai vaisiai
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Kepti pomidorai su įdaru
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Vabaliukai
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Skanūs vafliai su įdaru
- Farširuoti kiaušiniai
- Virtos sraigės su kevalu
- Vaisių vėrinukai
- Tradicinė silkė
- Vištienos vyniotinis
- Picos - ricos
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...