Bulvės Itališkai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
800 gramų bulvių
2 vienetai kiaušiniai (tryniai)
3 valgomieji šaukštai mineralinis vanduo
4 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
1 valgomasis šaukštas sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautas bulves išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti.
Trynius kruopščiai išplakti su mineraliniu vandeniu.
Kiekvieną bulvę mirkyti išplaktuose tryniuose, o po to apvolioti maltuose džiūvėsėliuose.
Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti į jį bulves, įdėti 10-15 min. į karštą orkaitę.
Šis patiekalas - puikus priedas keptoms žuvims.

Bulvės Itališkai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplautas bulves išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti.
Trynius kruopščiai išplakti su mineraliniu vandeniu.
Kiekvieną bulvę mirkyti išplaktuose tryniuose, o po to apvolioti maltuose džiūvėsėliuose.
Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti į jį bulves, įdėti 10-15 min. į karštą orkaitę.
Šis patiekalas - puikus priedas keptoms žuvims.

Gairės: Orkaitėje
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...