Nuplautas bulves išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti.
Trynius kruopščiai išplakti su mineraliniu vandeniu.
Kiekvieną bulvę mirkyti išplaktuose tryniuose, o po to apvolioti maltuose džiūvėsėliuose.
Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti į jį bulves, įdėti 10-15 min. į karštą orkaitę.
Šis patiekalas - puikus priedas keptoms žuvims.
Bulvės Itališkai
INGREDIENTAI:
800 gramų | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
3 valgomieji šaukštai | mineralinis vanduo |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės Itališkai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
800 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Mineralinis vanduo,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas bulves išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti.
Trynius kruopščiai išplakti su mineraliniu vandeniu.
Kiekvieną bulvę mirkyti išplaktuose tryniuose, o po to apvolioti maltuose džiūvėsėliuose.
Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti į jį bulves, įdėti 10-15 min. į karštą orkaitę.
Šis patiekalas - puikus priedas keptoms žuvims.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...