100 gramų | sūris (fermentinis) |
250 mililitrų | sultinys |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 skiltelės | česnakas |
250 gramų | kiaulienos šoninė |
šiek tiek | prieskoniai |
17 vienetų | bulvių |
Į kiekvieną įpjovimą įdėkite po gabaliuką šoninės.
Apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į įkaitintą aliejų. Pakepinkite bulves iš visų pusių apie 5 minutes. Į sultinį išspauskite česnako sulčių ir supilkite į keptuvę.
Virkite bulves apie 15 minučių.
Po to išgriebkite bulves ir sudėkite į kepimo skardą. Apibarstykite sūriu ir pašaukite į 180° C orkaitę 5 minutėms.
Skanaus :-)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos duonos užkandis prie alaus
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Karališkos krevetės
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Kaimiška rūkyta dešra
- Kepta duona - kitaip
- Fokačija su pagardais
- Silkė su daržovėmis
- Keptas kiaušinis sūrių patale
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Omletas su daržovėmis
- Žuvies tortas
- Lietuviški "sushiai"
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Daržovių užkandėlė
- Girti čeburėkai
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Silkė su plakta grietine
- Mažos sūrio picos
Bulvės „Akordeonas“
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Sultinys,
250 mililitrų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kiaulienos šoninė,
250 gramų - Prieskoniai
-
Bulvės,
17 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiekvieną bulvę nulupkite ir įpjaukite bet ne iki galo kaip pjaustytumėti bulvę griežinėliais.
Į kiekvieną įpjovimą įdėkite po gabaliuką šoninės.
Apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į įkaitintą aliejų. Pakepinkite bulves iš visų pusių apie 5 minutes. Į sultinį išspauskite česnako sulčių ir supilkite į keptuvę.
Virkite bulves apie 15 minučių.
Po to išgriebkite bulves ir sudėkite į kepimo skardą. Apibarstykite sūriu ir pašaukite į 180° C orkaitę 5 minutėms.
Skanaus :-)
Komentarai (11)
-
Anonimas
2016-12-07 18:58
Bet skanu
-
Roma
2015-07-20 22:39
Na jau čia kepti virti vėl kepti, kažkaip neturim ką veikti ar ką?
-
patobulintas receptas
2013-09-14 10:32
Aš iškart kepu orkaitėje žalias bulves su šonine.
Riebalų bulvei nuo šoninės būna per akis. O pjaustau įpjovas kas kokie 3-4 mm. todėl ir iškepa greitai. Baigiantis kepimui uždedu sūrio ir giretinės jau tiekiant ant stalo. Paprasčiau nei kepti, visrti it vėl kepti...
Fantastiškai skanu su krapais :)
-
violeta
2013-08-28 12:57
Cia jau perdaug kepti virti ir vel kepti galima paprasciau , i orkaite uzdengi folija ir viskas
-
Deima
2013-08-03 09:41
na man neatrodo taip greit, apkept, pavirti ir pasaut i orkaite. Miltai padazui?
-
ELENA
2012-05-15 15:25
O KUR MILTUS DĖTI?
-
milda
2012-05-15 14:53
atrodo labai skaniai ,bandysime gaminti patys:) :super: :super: :super: :super:
-
Rita
2012-04-25 13:20
Atrodo skaniai, o svarbiausia - paprasta ir greita :super: