Brusketas su baklažanų užtepėle ir granato sėklomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 riekės | duona (balta) |
1 sauja | petražolės (šviežios, kapotos) |
100 gramų | užtepėlė (Baklažanai tailandietiškai) |
40 gramų | granatai (sėklos) |
50 gramų | sūris (feta) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baltą duoną supjaustyti stambiomis riekėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pašauti į 180 °C temp. orkaitę 12 min.
2.
Kol skrunda duona, baklažanų užtepėlę sumaišyti su smulkiai supjaustytu sūriu. Masę tepti ant duonos, o ant viršaus dėti kapotų petražolių ir granato sėklų.
Skanaus.
Skanaus.
Brusketas su baklažanų užtepėle ir granato sėklomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Duona, balta,
4 riekės -
Petražolės, šviežios, kapotos,
1 sauja -
Užtepėlė, Baklažanai tailandietiškai,
100 gramų -
Granatai, sėklos,
40 gramų -
Sūris, feta,
50 gramų - Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltą duoną supjaustyti stambiomis riekėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pašauti į 180 °C temp. orkaitę 12 min.
Kol skrunda duona, baklažanų užtepėlę sumaišyti su smulkiai supjaustytu sūriu. Masę tepti ant duonos, o ant viršaus dėti kapotų petražolių ir granato sėklų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...