Morką ir svogūną sutarkavau ir pakepinau keptuvėje (2 min.).
Česnaką susmulkinau ir pakepinau švarioje keptuvėje (1-2 min.).
Brokolius sudėjau į puodą.
Ant brokolių sudėjau morkas ir svogūnus, česnaką.
Užpyliau sultiniu ir viriau 15 minučių.
Ištripinau sviestą. Subėriau miltus ir maišant kaitinau 2 minutes.
Pakepintus miltus supyliau į sriubą.
Sutarkuotą surį, prieskonius ir grietinėlę supyliau į sriubą. Viriau dar 15 minučių.
Sriubą sutryniau trintuvu.
Labai skani tiršta sriuba. :)

Brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
500 mililitrų | sultinys (vištienos) |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
400 gramų | brokoliai |
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Linos sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Sriuba "Čili"
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Rūgštynių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Plūdenos sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Žuvienė iš konservų
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Sriuba „Minestrone“
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Lauko čili sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Šamų sriuba
-
Olandiška salierų sriuba
-
Kopūstų sriuba
Brokolių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
1 skiltelė - Prieskoniai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, vištienos,
500 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Brokoliai,
400 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morką ir svogūną sutarkavau ir pakepinau keptuvėje (2 min.).
Česnaką susmulkinau ir pakepinau švarioje keptuvėje (1-2 min.).
Brokolius sudėjau į puodą.
Ant brokolių sudėjau morkas ir svogūnus, česnaką.
Užpyliau sultiniu ir viriau 15 minučių.
Ištripinau sviestą. Subėriau miltus ir maišant kaitinau 2 minutes.
Pakepintus miltus supyliau į sriubą.
Sutarkuotą surį, prieskonius ir grietinėlę supyliau į sriubą. Viriau dar 15 minučių.
Sriubą sutryniau trintuvu.
Labai skani tiršta sriuba. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...