Brokoli išvirti, atskirti gabaliukais, atvėsinti. Batono plutelę nupjauti, minkštimą supjaustyti kubeliais, pabarstyti šiek tiek sultiniu (sausu). Apkepti ant lašiuko alyvuogių aliejaus. Turi pasidaryti kaip džiūvėsėliai sausi. Pomidorą supjaustyti skiltelėmis, svogūną - šiaudeliais. Vištieną padruskinti, papipirinti ir supjaustyti gabaliukais, apkepti. Sumaišyti majonezą, grietinę, įlašinti pora lašų citrinos sulčių. Galima įdėti džiovinto baziliko, išmaišyti padažą, užpilti ant daržovių ir ant viršaus uždėti dar karštą vištieną.
Skanaus!!!

Brokolių salotos su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | brokoliai (galvos) |
1 vienetas | pomidorai |
0.5 vieneto | svogūnai (mėlyni) |
3 riekės | duona (skrebučiai) |
70 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos „Drakonas“
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Salotos su mėsa
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Itališkos salotos
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Burokėlių salotos
-
Tuno salotos „vienas du trys“
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Vištienos ir triušienos salotos
Brokolių salotos su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai, galvos,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlyni,
0.5 vieneto -
Duona, skrebučiai,
3 riekės -
Vištienos filė,
70 gramų - Majonezas
- Grietinė
- Druska
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoli išvirti, atskirti gabaliukais, atvėsinti. Batono plutelę nupjauti, minkštimą supjaustyti kubeliais, pabarstyti šiek tiek sultiniu (sausu). Apkepti ant lašiuko alyvuogių aliejaus. Turi pasidaryti kaip džiūvėsėliai sausi. Pomidorą supjaustyti skiltelėmis, svogūną - šiaudeliais. Vištieną padruskinti, papipirinti ir supjaustyti gabaliukais, apkepti. Sumaišyti majonezą, grietinę, įlašinti pora lašų citrinos sulčių. Galima įdėti džiovinto baziliko, išmaišyti padažą, užpilti ant daržovių ir ant viršaus uždėti dar karštą vištieną.
Skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...