Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Vandenį nupilkite ir sutrinkite brokolius su šakute.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sudėkite brokolių košelę, įberkite prieskonių ir išmaišykite. Pakepinkite, maišant, apie 2 minutes. Po to supilkite grietinėlę. Kai užvirs, primažinkite ugnį ir įmaišykite sūrį. Pavirkite dar apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Brokolių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | brokoliai |
50 gramų | sviestas |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (33-35 proc. riebumo) |
50 gramų | sūris (parmezano) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | česnakas (milteliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių padažas desertams
- Vanilinis padažas
- Moliūgų kečupas
- Avokado padažas
- Padažas lietiniams blynams su mėsa
- Česnakinis padažas
- Baravykų padažas
- Kelmučių - marinatas
- Olandiškas padažas
- Picos padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Padažas keptai mėsai
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Čilietiškas padažas
- Spanguolių padažas
- Aštri salsa
- Krienų-majonezo padažas
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Dietinis padažas
- Žaliasis padažas bulvėms
Brokolių padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
400 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinėlė, 35%, 33-35 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Sūris, parmezano,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Česnakas, milteliais
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 minučių. Vandenį nupilkite ir sutrinkite brokolius su šakute.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sudėkite brokolių košelę, įberkite prieskonių ir išmaišykite. Pakepinkite, maišant, apie 2 minutes. Po to supilkite grietinėlę. Kai užvirs, primažinkite ugnį ir įmaišykite sūrį. Pavirkite dar apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...