Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų košė
- Morkų ir bulvių košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Skani bulvių košė
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Rabarbarų tyrė
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Bulvių kukuliai
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Manų apkepas su razinomis
- Vištiena su ryžiais
- Bulvių košė su spirgais
- Arvydo paprasta grikių košė
- Bulvių košė su sūriu
- Žirnių ir bulvių košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Moliūgų ir obuolių košė
- Puri ryžių košė
- Vaivorikštinė bulvių košė
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...